Guldborgsund Billedkunstråd

Michael Dunk

Om Michael Dunk

Debuterede i 2007 med en soloudstilling i det nedlagte missionshus i Nørre Alslev. Har efterfølgende deltaget på flere censurerede kunstudstillinger og lokale gruppeudstillinger som “Lys over Lolland” og “Sommerudstillingen på Masnedøfortet”.

Michael Dunk er uddannet lærer med billedkunst og musik på linje. Arbejder på Vordingborgskolen med blandt andet tegning, akvarel og installationskunst. Har sideløbende stået for Sommerbilledskolen under Vordingborg ungdomsskole og installationskunst under Guldborgsund ungdomsskole.

Michael Dunk udtrykker sig meget gennem tegningen med blyant, tusch og tempera. Billederne er ofte fulde af symbolik og elementer, der i et realistisk strøg får præg af collage. Michael Dunk maler også farvefyldte billeder i enten akvarel eller Olie. Installationskunsten har altid fyldt meget og det har fortrinsvis været på sommerudstillingen på Masnedøfortet, at drømmene har været udlevet.

Michael Dunk er bosiddende i Nørre Alslev, hvor han bor med sin familie og har sit atelier. Et atelier han gerne viser frem for kunstforeninger og andre interesserede. Michael Dunk tager gerne ud og fortæller om sit billedunivers og sine installationer.

Kunstner profil

Udvalgte værk