Guldborgsund Billedkunstråd

Invitation til netværkstræf for den professionelle billedkunstscene – 2022

Guldborgsund Billedkunstråd inviterer til netværkstræf for den professionelle billedkunstscene

Onsdag den 14. december kl. 16-20 på Fuglsang Kunstmuseum, Nystedvej 71, Toreby L.

Guldborgsund Billedkunstråd inviterer hermed til sit årlige netværkstræf for den professionelle billedkunstscene i regionen. Igen i år har vi sammensat et program med oplæg, der skal give inspiration og perspektiver, ligesom vi har afsat tid til udveksling i forbindelse med den efterfølgende middag.

Årets tema: KUNST & NATUR

Inviterede til netværkstræffet er de professionelt arbejdende billedkunstnere i Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune samt Vordingborg Billedkunstråd og Faxe Billedkunstråd og de til billedkunstrådene tilknyttede kulturkonsulenter.

PROGRAM:

Kl. 15.00-16.00

Gratis adgang til Fuglsang Kunstmuseum for de inviterede. Se blandt andet særudstillingerne Anne Marie Carl-Nielsen og Osmosis – Elisabeth Toubro. Ønsker du at se udstillingerne, giv da tilsagn om dette ved tilmelding, så dit navn kan blive skrevet i døren.

Kl. 16.00-16.15

Velkomst og præsentation af Guldborgsund Billedkunstråd. Thomas Kadziola, formand for rådet, vil fortælle om rådets arbejde samt de overordnede linjer i rådets strategi. Desuden introduktion til netværkstræffets tema.

Kl. 16.15-16:30

Uddeling af Guldborgsund Billedkunstråds årlige hæderslegat v. formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget i Guldborgsund Kommune: Ole K. Larsen.

Kl. 16:30-17:00

Oplæg v. Fuglsang Kunstmuseum om det kommende Kunstlandskab v. museet.

Kl. 17:00-17:30

Oplæg v. redaktørerne bag kunstmagasinet Pist Protta, Åse Eg Jørgensen og Jesper Fabricius, om temanummeret Langeland, der ser på centrale personer og lokaliteter i Langelands kunstliv. Herunder land artist Alfio Bonnano og hans værks dybe samhørighed med naturen.

Kl. 17:30-17:45

Pause

Kl. 17:45-18:15

Oplæg v. Guldborgsund Kommunes huskunstnere 2021-2022 – Thomas Seest & Søren Lose – om deres arbejde med fællesskaber, bæredygtighed og utopi i Guldborgsund Kommunes rådhuspark.

Kl. 18:15-18.30

Spørgsmål til oplæg samt opfølgning: hvordan kan vi tænke kunst & natur sammen?

Kl. 18:30-20:00

Buffet og networking.

Kl. 20:00

Tak for i aften v. Thomas Kadziola.

Med venlig hilsen,

Thomas Kadziola, Billedkunstner, Formand i Guldborgsund Billedkunstråd
Pia Rönicke, Billedkunstner, Næstformand i Guldborgsund Billedkunstråd
Emil Krog, Billedkunstner
Parul Modha, Billedkunstner
Anna Schram Vejlby, Museumsdirektør, Fuglsang Kunstmuseum
Thomas Rasmussen, Forretningschef, Business Lolland-Falster
Oliver Stilling, Journalist, redaktør på kunstmagasinet ‘Et hul i markedet’

Tilmelding

Tilmelding sker til kulturkonsulent og sekretær for Guldborgsund Billedkunstråd, Julie Damgaard, senest den 7. december 2022 kl. 12. T: +45 25181899, E: judn@guldborgsund.dk.

Husk at gøre opmærksom på, om du ønsker at se særudstillinger på Fuglsang Kunstmuseum inden træffet, og om du har særlige ønsker i forhold til forplejning.

Klik her for at download invitationen

Guldborgsund Billedkunstråd

Seneste nyheder